SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şehir Geriye Gitti"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:12:39
A- A+ PAYLAŞ

 Saadet Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Mimar Yaşar Köksal, Malatya'nın on yıl öncesi ile şimdiki halin arasında kıyaslamalar yaparak şehrin geriye gittiğini ifade etti.

SP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mimar Yaşar Köksal, Karakavak Mahallesi’nde vatandaşlar ile akşam toplantısında bir araya gelerek sohbet edip, projeleri hakkında bilgilendirme yaptı.

Mimar Köksal, "Malatya'nın son on yılını şöyle bir değerlendirdiğimizde, on yıl önce sorun olup da bugün çözülen hangi meselesi var. On yıl önce otopark sorunu vardı bugün daha fazlası var. On yıl önce trafik sorunu vardı, bugün daha fazlası var. Karakavak'ta, Çarmuzu'da, Kiltepe'de, Melekbaba'da birçok yerde. Bugün çözümlenemez hale gelmiş. On yıl önce Malatya tek merkezli bir şehir idi, vaatler yapıldı. ‘Biz 2-3 merkeze çıkaracağız’ dendi. Fakat on yıl sonra Malatya yine tek merkezde. On yıl önce Malatyaspor Süper Lig’de idi, on yıl sonra 2. Lig’de. Üstelik iki kategori birden düşüş var. Kayseri İdari Bilimler Fakültesi’nin hazırladığı bir rapor var. O rapora göre Malatya geriye giden 13 il arasında. Bakın 2000'li yıllarda Gaziantep'in ihracatı bizimkinden 3-3,5 kat fazla ama bugün tam 19 kat daha fazla. Malatya artık kan kaybediyor. Malatya halkı artık, paralarında kaynaklarında tüyü bitmemiş yetimin hakkını gözeten, koruyan dürüst ve adil bir yönetim istiyor" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız