SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şehir İçin Ayrı Bir Kalite Getiriyor"

0
Güncellendi - 2018-05-20 18:27:39
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet vermekte olan Levhalama Grubunu ziyaret ederek, burada yapılan çalımalar hakkında bilgiler aldı.

Beraberinde Genel Sekreter Yardımcısı Ali Yıldırım, bazı daire başkanları ve şube müdürler ile birlikte Levhalama atölyesinde incelemelerde bulunan Başkan Polat, yol güvenliği bakımından levhalama çalışmalarının önemine değindi.

Malatya’nın dört bir yanında trafik ve yön bilgilendirme levhalama çalışmalarının yapıldığını belirten Başkan Polat, “Büyükşehir Belediyemiz Malatyamızın dört bir tarafında, çok güzel bir şekilde levhalama çalışmaları yapıyorlar. Özellikle de kırsal mahallelerimizin yol yönünü ve uzaklıklarını belirten yön bilgilendirme levhalarının dikimi yapılıyor. Yapılan bu çalışmalar sayesinde de Malatya’mızın dört bir yanında Büyükşehir Belediyemizin imzasını görmüş oluyoruz.

Şu anda eksik olan Pütürge ve Doğanyol ilçelerimize gerekli levhaları gönderdik. Arkadaşlarımız her iki ilçemizde levhalama çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyorlar.” dedi. 

Levhalama çalışmalarının şehir için ayrı bir kalite getirdiğini ifade eden Başkan Polat, “Çünkü bu hayat standardını, bakış açısını, aslında felsefesini geliştiriyor. Sadece yön levhalarını değil, şehir içerisindeki birçok trafik levhalarını da arkadaşlarımız yapıyorlar. İşte okul önlerine kasis yapılması, engelli yol çalışmaları, engelli park alanları gibi birçok trafik işaret levhalarını burada yaparak,  şehrimizin dört bir tarafına yerleştiriyoruz.

Yaptığımız bu çalışmalar ile de ulaşım hizmetlerinin daha güvenli ve kaliteli bir şekilde yapılmasına destek veriyor, katkı sunmuş oluyoruz. Emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Metin (5 yıl önce)
    Ne yolu yolmu var Malatya’da organizedenşehre kadar gelin bakalım tırlar kamyonlardangidilmiyot
    0
    0
    Yanıtla
  • Ekrem (5 yıl önce)
    Editör işini düzgün yaparsan seviniriz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ekrem (5 yıl önce)
    Durucasu, Tabelada var Hele Büyük Şehir Başkanı gel gör Tabelanın gösterdiği yeri bir gör
    0
    0
    Yanıtla
  • deniz 44 (5 yıl önce)
    sayin başkan şehiriçi trafik sorunu çözüm özelikle Ana harterlerde parkmetre kaldırım ozelikle fuzuli tek tarafli oldun Eski belediye arkasi bu cadde ana harterler
    0
    0
    Yanıtla
  • Tamam
    0
    0
    Yanıtla
  • "ana arter" diye yazarsanız belki ilgilenirler :)
    0
    0
    Yanıtla