SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehir Merkezinde Terör!

A- A+ PAYLAŞ

Hükümet Meydanı'nın yanında gündüz gözüyle silahla ateş eden şahıs, hasmının yanı sıra olay yerinden geçmekte olan anne ve çocuğunu da vurdu.

Olay, saat 14.15 sıralarında meydana geldi. Hükümet Meydanı'nın Ziraat Bankası ile Türkiye Ekonomi Bankası arasındaki bölümünde aniden silah sesleri duyulmaya başladı. Adının Ahmet Keleş olduğu öğrenilen saldırgan, yüzlerce kişinin bulunduğu bir sırada, olaydan hemen önce tartıştığı öne sürülen Hacı Murat Kaya'ya tabanca ile ateş açtı.

İki şahıs arasındaki alacak verecek anlaşmazlığından kaynaklanan olay sırasında bir kurşun da 6 yaşındaki oğlu ile birlikte yürümekte olan S.B. adlı genç bir kadının beline, R.B. adlı çocuğunun da koluna isabet etti. Kanlar içerisinde kalan yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar.

"Eşkiya"nın yüzlerce kişinin bulunduğu bir alanda açtığı ateş sonucu kazaen çocuğuyla birlikte yaralanan genç kadın, belinden kanlar akarken, bir yandan da yakınlarını cep telefonuyla arayarak, gözyaşları ve panik içerisinde olayı bildirdi.

Olaydan sonra bir mağazaya girdiği belirtilen Ahmet Keleş adlı saldırganın ise polis tarafından yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi.

Valilik binasına 50 metre mesafede, meydanın hemen yanındaki bir alanda yüzlerce kişinin bulunduğu bir sırada meydana gelen olayın ardından, polis güvenlik şeridi oluşturarak, suç delillerini tespit etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız