SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehir Mezarlığı Yakınına Güneş Enerji Santrali Kurulacak

0
Güncellendi - 2017-05-24 03:42:18
Şehir Mezarlığı Yakınına Güneş Enerji Santrali Kurulacak
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yıllık 5 milyon kwh’nin üzerinde elektrik üretecek Güneş Enerji Santrali (GES) kuruluyor.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Şehir Mezarlığı mevkinde 60 dönümlük bir alana Güneş Enerji Santrali kurulacağı duyuruldu.

Geçtiğimiz ay içerisinde ihalesi yapılan 3x1150 KWp gücündeki Güneş Enerji Santralinde yıllık 5.250.00 kwh elektrik enerjisi üretilmesi hedefleniyor. Üretilecek olan elektrik enerjisinden Büyükşehir Belediyesi’nin yıllık 2.6 milyon lira gelir elde etmesi hesaplanıyor.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Bekir Kara (6 yıl önce)
    Enerji fakiri olduğumuz ülkemizde bu tip projeler son derece kıymetli. Belediyenin özellikle çöpten enerji üretim tesisi ve bu gibi güneş santralları ekonomiye katkıdır. Bu çalışmalar örnek çalışmalardır.
    0
    0
    Yanıtla
  • melih (6 yıl önce)
    Bize böyle haberlerle gelin!
    0
    0
    Yanıtla