SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehir Mezarlığı'na 17 Dönümlük Park

0
Güncellendi - 2016-05-08 16:23:47
Şehir Mezarlığı'na 17 Dönümlük Park
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Mezarlıklar Şube Müdürlüğü tarafından, Şehir Mezarlığı alanı içerisinde yaklaşık 17 dönümlük bir park alanı oluşturuldu.

Malatya Büyükşehir Belediyesi; Türkiye’nin örnek Mezarlıklarından biri olarak gösterilen Şehir Mezarlığı içerisinde yaklaşık 17 dönümlük bir park alanı daha oluşturdu. Gasilhane yanında oluşturulan park alanının projelendirilmesi, yürüyüş yollarının düzenlenmesi, çimlendirilmesi ve ağaçlandırılması Mezarlıklar Şube Müdürlüğü personelleri tarafından yapıldı.

Yaklaşık 900 fidan dikimi yapıldı

Mezarlıklar Şube Müdürlüğünün kendi imkânları ile Gasilhane yanında oluşturulan park alanına yapraklı ve ibreli türde 300 ağaç ile yaklaşık 600 adet bodur ve çalı türü fidan dikimi yapıldı.

Yeşillendirme ve fidan dikim çalışmalarının tamamlandığı parka, ayrıca 5 adet de kamelya yapılacağı belirtildi.

Bülten

a2

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız