SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Şehir Şantiye Görünümünde'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Şehrin her tarafı şantiye görünümündedir. Bir takım rahatsızlıkları oluyor. Ulaşımda yaşanan aksaklıklar ve toz gibi sıkıntılar meydana geliyor. Rahatsızlıktan dolayı vatandaşlarımızdan anlayış göstermelerini bekliyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Dedekorkut Park’ındaki iftar yemeğinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Yemek sonrası, Kanal Malatya’nın sahibi Abuzer Aydın’ın dua ettirmesi dikkat çekerken, bazı basın mensupları bu duruma bir anlam veremedi.

Geçtiğimiz günlerde Gazeteciler Cemiyeti’nin iftarından sonra davetlilerden, Şeker Camii'nin Şeker Hoca lakaplı imamı Celal Tilgen dua ettirirken ‘Ben bunun ettiği duaya amin demem’ diye tepki gösteren ve duaya katılmayan Abuzer Aydın’ın, belediyenin yemeğinde hangi sıfatla dua ettirdiği anlaşılamazken, bazı gazetecilerin de ‘Biz bunun ettiği duaya amin demeyiz’ diye tepki gösterdiği gözlendi.

İftar yemeğinde konuşan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Ramazan, yardımlaşma ve dayanışmanın doruğa çıktığı mübarek aydır. Belediye olarak Ramazan ayında bir takım etkinlikler yapıyoruz. Ramazan iftar çadırı var. Dağıttığımız kuru gıda yardımları var. Aspuzu Geceleri adı altında Abdullah Gül Parkı'nda bir takım etkinlikler yapıyoruz. Sivil toplum kuruluşlarına birer gece vererek, kendilerini tanıtmaları açısından ve etkinliklerinin kamuoyunun bilmeleri adına faaliyetler yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

"Şehrin her tarafı şantiye görünümündedir. Bir takım rahatsızlıkları oluyor. Ulaşım'da yaşanan aksaklıklar ve toz gibi sıkıntılar meydana geliyor. Rahatsızlıktan dolayı vatandaşlarımızdan anlayış göstermelerini bekliyoruz" diyen Başkan Çakır, iftar yemeğine geniş katılımdan dolayı teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız