SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehirde Eşkiyalık!.

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:12:17
Şehirde Eşkiyalık!.
A- A+ PAYLAŞ

İki genç kız zorla otolara bindirilerek kaçırılmak istendi, bir başka olayda meçhul şahıs trafikte tartıştığı şahsa silahla ateş ederek hafif yaraladı.

ZORLA KAÇIRILMAK İSTENDİLER..

Eskimalatya'da dün öğleden sonra bir genç kız, otomobille gelen şahıslarca zorla kaçırılmak istendi. Ancak kızın direnmesi üzerine, şahıslar geldikleri araçla kaçtılar. Polis plakası alınan araçtaki şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

Aynı akşam, Fahri Kayahan Bulvarı'nda E.A. adlı genç kız, 3 kişi tarafından zorla bir otomobile bindirildi. Olayı görenlerin durumu polise bildirmesi sonucu, polis ekipleri alarma geçerken, bir süre sonra kaçıranlarca serbest bırakılan kız evine döndü. Polis, şahısların kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

TRAFİKTE SİLAHLI OLAY..

Eskimalatya girişinde de, iki sürücü arasındaki trafik tartışması sonucunda silahla ateş açılması nedeniyle 1 kişi hafif şekilde yaralandı.

Olay, Pazartesi'yi Salı'ya bağlayan gece 01.00 sularında Eskimalatya girişinde meydana geldi. İddiaya göre; Mehmet K. (46) idaresindeki araç ile seyir halinde iken, plakası öğrenilemeyen aracın sürücüsü ile trafikte tartışma yaşadı. 

Tartışma esnasında faili meçhul sürücü tabanca ile Mehmet K.’ya tek ateş açtı. Ateş açılması esnasında çıkan kurşun Mehmet K.’nın sağ elinin serçe parmağını sıyırdı.

Olayda faili meçhul sürücü kaçarak izini kaybettirdi. Mehmet K. ise Malatya Devlet Hastanesi’ne gelerek tedavisini yaptırdı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız