SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şehirde Hava İyi"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:23:17
A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da yönetim, şehrin takıma verdiği desteğin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.
 
Kulüp tarafından yapılan açıklamada, “Yeni sezon öncesi Malatya şehrinde iyi bir hava olduğunu görüyoruz. Özellikle başarının yakalanmasında şehrin desteğinin ne denli önemli olduğunun bilincindeyiz. Yeni Malatyaspor hepimizin ortak paydası. Bu anlamda birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, hedefimize ulaşmak istiyoruz. Mülki amirlerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, taraftarlarımız, esnaflarımız ve vatandaşlarımızın verdikleri maddi ve manevi destekten dolayı oldukça mutluyuz. Herkese gösterdikleri ilgi ve verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz” denildi.
 
Konuyla ilgili İHA muhabirine bir değerlendirmede bulunan kulüp basın sözcüsü Şahin Özer, başarının yakalanmasında birlik ve beraberliğin büyük önem taşıdığını vurgulayarak, “Malatya şehrinde istediğimiz birlik ve beraberliği yakalamış durumdayız. Hepimizin ortak paydası olan takımımıza verilen maddi ve manevi desteğin karşılığını vermek amacıyla elimizden geleni yapıyoruz” dedi.
 
Özer, şehirde iyi bir hava olduğunu ifade ederek, “Özellikle şehir merkezinde dalgalanan bayrakları gördüğümüzde büyük bir heyecan yaşıyoruz. Teknik heyet ve futbolcularımızın da şehrin verdiği bu desteği yakından gördüklerine ve onlarında heyecanlandıklarına tanık oluyoruz. Hep birlikte hedefimize ulaşacağımıza yürekten inanıyorum. Destek olan herkese şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız