SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Şehirden Destek Şart'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Kulübü Başkanı Hikmet Tanrıverdi, sadece Malatyalıların istemesiyle Malatyaspor'un başarıya kavuşamayacağını, şehrin ileri gelenlerinin de takıma destek vermesinin şart olduğunu söyledi.

Malatyaspor'un içinde bulunduğu durumdan sadece birkaç ismin veya yönetimin bir şeyler yaparak çıkabilmesinin mümkün olmadığını ifade eden Kulüp Başkanı Hikmet Tanrıverdi, "Şehir kenetlenir ve birlik beraberlik içerisine girerse bazı şeyler düzelir. Malatya'da halk, taraftar ve bazı üst düzey yöneticiler benim kulüp başkanlığını kabul etmemi istiyor. Bunlar çok önemli şeyler, taraftarın, halkın, kısacası camianın böyle birlik içerisinde olması çok güzel bir şey, ancak Malatyaspor'u bu zor durumundan kurtarmak için şehirde gösterilen bu desteğin üst düzey anlamda da gösterilmesi lazım. Malatyaspor'un başarılı olmasını istiyorsak, şehrin ileri
gelenlerinden de aynı desteği görmemiz lazım. Çünkü Malatyaspor, ancak şehrin tamamının kenetlenmesiyle bu güçlükleri aşar" diye konuştu.

Malatyaspor ile ilgili şu ana kadar herhangi bir görüşme trafiği içerisine girmediğini belirten Tanrıverdi, bu hafta içerisinde Malatya'ya gelip gelmeyeceğinin de henüz belli olmadığını sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız