SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehiriçi Hatları da İhaleye Çıkarılıyor

0
Güncellendi - 2016-03-25 16:01:37
Şehiriçi Hatları da İhaleye Çıkarılıyor
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi'nin toplu taşımacılık şirketi MOTAŞ'ın, şehir içindeki bazı hatları ihaleyle özel taşımacılığa açacağı bildirildi.

MOTAŞ'ın konuya ilişkin açıklaması şöyle:

"Müşteri memnuniyetini önceleyen MOTAŞ, şehir içinde farklı güzergahları halka arz ediyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisindeki bazı Toplu Taşıma Bölgeleri toplu ulaşım ihtiyacının bir sistem dâhilinde 20 adet otobüs ile karşılanması amacıyla yapılacak ihale ile ilgili yapılan açıklamada, şehir içinde bazı bölgelerin toplu taşımının daha kaliteli, daha seri olarak yapılabilmesi için halka arz edileceği belirtilerek şu bilgilere yer verildi: “Halkımızın memnuniyetini en üst seviyelere çıkarmak, müşterilerimizi daha konforlu araçlarla daha kısa sürede ulaşılmak istenen noktaya ulaştırabilmek için yeni dönüşüm projesi başlattık.

Bilindiği üzere Malatya Büyükşehir Belediyesi, toplu taşım araçlarının yaş ortalamasında Türkiye sıralamasında ilk 10’unun içerisinde yer almaktadır. Bunu daha yukarılara taşımak, ilk beşin içerisine sokmak ve müşterilerimizi daha modern, daha güvenli araçlarla taşımak için dönüşüm sistemini başlattık. Yapılacak ihale ile 10 yıllığına 20 otobüsün gün içerisinde bazı güzergahlarda dönüşümlü olarak toplu taşım yürütebileceği hatlar isteklilere verilecektir”

Daha önce de bazı bölgeler ihale yoluyla hak sahiplerine verilerek Malatya’da toplu taşımaya yeni bir ivme kazandırıldığı belirtilen açıklamada devamla; “daha önce bazı bölgelerde başlatmış olduğumuz dönüşüm projesi bu bölgeleri rahatlattı. Aynı kalitedeki hizmeti diğer bölgelerimize de taşımak için yapılacak ihale 15 Nisan 2016 tarihinde Cuma günü saat 14 00’te MOTAŞ toplantı salonunda gerçekleştirilecektir. Dönüşüm Projesinin esnaflarımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz. İnşallah bol kazançlı bir süreç yaşarlar” ifadelerine yer verildi."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • minibüscü (8 yıl önce)
    belediye ac kalmış yine özel halk otobüsü veriyor s pilaka veriyor j plaka veriyor bu devran böyle dönmez .....ALLAH cc bunun hesabını bizden önce sorar işallah .
    0
    0
    Yanıtla
  • bekir (8 yıl önce)
    rahatlama yok sorun var.küçücük otobüslerle tıklım tıklım millet gidip geliyor.siz belki rahatlamış olabilirsiniz ancak millet rahatlamadı.
    0
    0
    Yanıtla