SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehiriçinde 2 Kaza 4 Ölü

A- A+ PAYLAŞ
Malatya il merkezinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında biri çocuk 4 kişi yaşamını yitirdi.
 
OTOMOBİL YAYALARA ÇARPTI..
İlk kaza Hasanbey Caddesi'nde meydana geldi. A.Ç. yönetiminde bulunan 44 LZ 645 plakalı otoyla giderken, yolun karşısına geçmek isteyen Ayşe Yıldırım, Meryem Metin ve Yusuf Metin'e çarptı. Olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılan yaralılardan 70 yaşınhdaki Ayşe Yıldırım ve 6 yaşındaki Yusuf Metin öldüler. Ölen çocuğun annesi olduğu belirtilen Meryem Metin ise Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi altına alındı. 
 
Kazada ölen Ayşe Yıldırım'ın, Malatya Berberler Odası Başkanı Nedim Ekici'nin kayınvalidesi, Yusuf Metin'in ise baldızının oğlu olduğu öğrenildi.
 
ORDUEVİ KARŞISINDA..
Öte yandan, Orduevi karşısı İsmetpaşa (Hürriyet) Parkı önünde saat 16.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında da iki kişi yaşamını yitirdi. Fatih Ertuğrul'un yönetiminde bulunan plakasız motosiklet, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kaldırımdaki ağaca çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü 32 yaşındaki Fatih Ertuğrul ile motosiklette bulunan 32 yaşındaki Abdulvahap Biçer yaşamlarını yitirdiler.
 
Nasuhi Caddesi'nde cep telefonu satıcılığı yapan Abdulvahap Biçer ile aynı caddedeki bir konfeksiyoncuda çalışan Fatih Ertuğrul'un cesetleri, otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.
 
FOTOĞRAF: 2 kişinin yaşamını yitirdiği kazadan sonra motosikletin durumu
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız