SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehiriçine Yeni Otobüs Hattı

A- A+ PAYLAŞ

Belediye bünyesinde şehiriçi otobüs taşımacılığı yapan MOTAŞ, güzergahı Çevreyolu olan yeni bir otobüs hattını açıyor.. Hatta ilk etapta 4 otobüs çalıştırılacak.

Şirketin genel müdürü Gökhan Tuncel, açılacak hatla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Malatya Belediyesi Ulaşım Hizmetleri A. Ş. (MOTAŞ) otobüs filosunu güçlendirme ve yenileme faaliyetlerini sürdürürken şehir merkezindeki trafik yoğunluğunun azaltılması için önemli bir adım atıyor.

01.12.2006 tarihinden itibaren Belediye otobüsleri Çevre yolunda Şoför Okulu – Çöşnük Kavşağı güzergahında hizmet vermeye başlıyor. Bu Çerçevede belediye otobüsleri; Çöşnük Kavşağı – Adliye Kavşağı – Köy Garajı – İstasyon Virajı – Beydağı Devlet Hastanesi (Eski SSK) – MAŞTİ – Şoför Okulu güzergahında hizmet verecektir. Bu güzergah önümüzdeki günlerde Şoför Okulu’ndan İnönü Üniversitesi’ne kadar uzatılması planlanmaktadır.

Şehir merkezindeki trafik yoğunluğunun azaltılması ve çevre yolunun toplu ulaşım yönünden daha aktif bir şekilde kullanılması için Şehir Merkezi - Şoför Okulu hattında çalışan belediye otobüslerinin bir kısmı çevre yolunda hizmet verecektir. Belediye otobüslerinin şehir merkezinden çevre yoluna yönlendirilmesi konusunda ilk değişim Şoför Okulu hattında başlayıp diğer hatlarda devam edecektir.

Bu yeni uygulama, çevre yolundaki işyerlerinin gelişimini ve çevre yolu çevresinde ve altında bulunan mahallelerdeki vatandaşların belediye otobüslerinden daha çok yararlanmalarını sağlayacaktır. Ayrıca bu yeni uygulama, mesai saati başlangıcında ve bitiminde Çöşnük Kavşağı - Şoför Okulu arasındaki çevre yolu civarında oturan birçok vatandaşımızın, şehir merkezindeki trafik yoğunluğuna takılmadan tek araçla ve tek biletle işine ve evine gitmesine imkan sağlayacaktır."

Ana durakları Çevreyolu Adliye karşısı olan otobüslerin 06.10- 19.55 saatleri arasında sefer yapacakları belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız