SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna

0
Güncellendi - 2018-07-15 06:29:22
Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valiliğince, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek verildi.

Polisevi Bölge Trafik Sosyal Tesislerinde düzenlenen yemeğe Vali Ali Kaban, 2.Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Usta, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, İl Jandarma Komutanı J. Albay Şerafettin Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar,  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Rasim Bulut, İl Müftü Yardımcısı İhsan Mesut Akbaş, Vakıf ve Dernek Başkanları, Şehit aileleri ve gaziler katıldılar.

İl Müftü Yardımcısı İhsan Mesut Akbaş’ın dua etmesinin ardından program sona erdi.

ZİYARETLER..

Bu arada Vali Ali Kaban, 15 Temmuz darbe girişiminde gazi olan Enes Gün ve 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan Fuat Bozkurt’un ailelerini ziyaret etti.

Vali Kaban 15 Temmuz darbe girişiminin ikinci yıldönümü nedeniyle o girişimi sırasında şehit olan Demokrasi Şehidi Fuat Bozkurt’un ailesini ve Demokrasi Gazisi Enes Gün’ü ziyaret etti.

2.Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Rasim Bulut, İl Müftü Yardımcısı İhsan Mesut Akbaş’ın katıldığı ziyaretlerde önce, 15 Temmuz 2016 günü gerçekleştirilen darbe girişimi sırasında Malatya'da 2.Ordu Komutanlığı Karargâhından açılan ateş sonucu yaralanan Enes Gün ziyaret edildi.

Vali Kaban ve beraberindekiler Gazi Enes Gün’e yapılan ziyaretin ardından  Türkiye Büyük Millet Meclisi önünde helikopterin ateş açması sonucu şehit düşen Fuat Bozkurt’un ailesinin evini ziyaret ederek, şehidin yakınlarına taziyelerini ilettiler.

Ziyaretlerde İl Müftü Yardımcısı Akbaş tarafından okunan Kuran-ı Kerim tilaveti sonrası Vali Kaban ve beraberindekiler tüm şehitler ve gaziler için dua ettiler.

Vali Kaban çocukları ile yakından ilgilenerek onlara oyuncak hediye etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • kamil (5 yıl önce)
    dernek yöneticilerinden başka kimse neden çağrılmıyor dernek başkalarıda kim aidatını bağışını çok iyi yapıyorsa onları çağırıyor muhharrem ve mustafa bey böyle şehit dernekçiliği olmaz
    0
    0
    Yanıtla