SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit Aileleri ve Gazilere İftar

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:25:52
Şehit Aileleri ve Gazilere İftar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren, şehit aileleri ve gazilere iftar verdi. 

Çobanoğlu Lokantasında verilen iftar yemeğine Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren, ESOB Başkanı Şevket Keskin, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkanı Duran Şahin, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı Bayram Akdemir, Malatya Önce Vatan Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Muharrem Kıbrız, gaziler ve şehit aileleri katıldı.

İftar öncesinde konuşan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı Bayram Akdemir, ESKKK Başkanı Ali Evren’e şehit aileleri ve gazilere yönelik olarak geleneksel hale getirdiği iftar yemeği için teşekkür ederek, “Şehit ve gazisine sahip çıkmayan, Türkiye’ye sahip çıkamaz. Bu anlamda Ramazan ayında bizleri bir araya toplayan Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren’e teşekkür ediyoruz” dedi.
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkanı Duran Şahin ise, iftar yemeğini geleneksel hale getirdiği için Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren’e teşekkür etti.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren de, şehit aileleri ve gazilere verilen iftar yemeğinin geleneksel hale geldiğini hatırlatarak, “Şehit ailelerimiz ve gazilerimizle iftar yemeğinde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sizlere ne kadar hizmet etsek azdır. Ay yıldızlı bayrağımızın dalgalanması için canlarını seve seve veren şehitlerimize ve gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.
Evren, vatandaşları sağduyuya davet ederek, “Fitneler ülkelerde kol geziyor. Allah aşkına ayık olalım, birlik ve beraberliğimizi bozmayalım. Bu vatan için burada bulunan arkadaşlarımızın çocukları şehit oldu. Bu yüzden her zaman birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Herkesin elini taşın altına koyması lazım” şeklinde konuştu.
Malatya Önce Vatan Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Muharrem Kıbrız ise, Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren’e verdiği iftar yemeğinden dolayı teşekkür etti.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket keskin de, şehit aileleri ve gazilerle her yıl bir araya gelmenin memnuniyetini yaşadıklarını ifade ederek, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Müslüman ülkelerde yaşanan olayların son bulmasını; barış, huzur ve kardeşliğin gelmesini temenni ediyorum. Aslında Türkiye’deki insanların hepsini alıp, Suriye’den gelen mültecilerin yanına götürüp, göstermek lazım. Türkiye’de yok yere eylem yapanlara, esnafın kepenklerini kıran insanlara, yurdunu, evini, vatanını terk edenleri göstermek lazım. Herkes bu ülkenin kıymetini iyi bilmelidir. Milletin iradesinin üzerinde irade yok. Bu iradeye sahip olmamız gerekiyor” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız