SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit Aileleri ve Gazilere Ziyaret

A- A+ PAYLAŞ

AKP İl Başkanı Mustafa Şahin, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şubesi ile Malatya Önce Vatan Derneği'ni ziyaret etti.

Çanakkale Zaferi'nin yıldönümü nedeniyle böyle bir ziyarette bulunduklarını belirten AKP İl Başkanı Mustafa Şahin, "Çanakkale Zaferi'nin yıldönümünde bu etkinliklerin düzenlenmesi, geçmişimizin unutulmaması anlamında çok önemli. Dün Battalgazi ilçemizi de bir şehidimizi toprağa verdik. Evlatlarımızın ne bugün nede yarın hayatlarını kaybetmesini istemiyoruz. Temennimiz bu" dedi.

Demokratik Açılımla ilgili olarak da konuşan Şahin, kanın akmasını isteyenlerin bu süreci önlemeye çalıştığını ifade ederek, "Ülkemizin birlik ve beraberliği için, daha müreffeh yarınlarımızın elde edilmesi için elimizden geldiğince gayret göstermek zorundayız. Akan kanın durmaması için bazı mahfiller üzerine düşeni yapacaklardır" şeklinde konuştu.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı Bayram Akdemir, ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirterek, bu ziyaretin gazi ve şehit ailelerine sahip çıktıkları anlamını taşıdığını kaydetti. Akdemir, "Bu güzel ülkeyi bize bırakanlara sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Onların emanetlerine sonuna kadar sahip çıkacağız" dedi.

AKP İl Başkanı Mustafa Şahin ve beraberindeki partililer, daha sonra Malatya Önce Vatan Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret ederek, burada şehit aileleri ve gazilerle görüştü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız