SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit Aileleri ve Gazilerle İftar

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:57:13
Şehit Aileleri ve Gazilerle İftar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valiliği tarafından şehit aileleri, gazi ve gazi aileleri için iftar verildi. 

Havuzbaşı'nda verilen iftar yemeğinde konuşan Malatya Valisi Vasip Şahin, değişik vesilelerle şehit aileleri, gazi ve gazi aileleriyle bir araya geldikleri için mutlu olduklarını belirtti. Vali Şahin, şehit aileleri, gazi ve gazi aileleriyle birlikte olmanın kendilerine güç verdiğini ifade ederek, "Her vesileyle sizlerle birlikte olmak bizlere gerçekten güç katıyor. Gerçekten bize huzur veriyor. Bir nebzecikte olsa sizlerin yanınızda olmanın üzerimize yüklediği sorumluluğu hafiflettiğini düşünüyoruz. Ama bunun yeterli olmadığını biliyoruz. Şunu özellikle herkesin bilmesini isterim ki, bizler kamu görevlileri ve sivil toplum kuruluşları olarak, üzerimizde hangi sıfat olursa olsun sizlere hizmet ederken bu imkanları sizlerin lehinde kullanmaktan çok büyük zevk alıyoruz. Bu bizim önde gelen vazifelerimizdendir. Dolayısıyla sizlerin bizlere getirmiş olduğu herhangi bir iş, talep ya da dilek, bizim için vazifeden de öte bir zevk ve gururdur. O talebi yerine getirmek bizim için bir gurur kaynağı oluyor" dedi.

Şehit aileleri, gazi ve gazi ailelerinin taleplerini yerine getirmenin önde gelen vazifeleri olduğunu dile getiren Şahin, "Her an, her zaman telefonla, mektupla ya da bizzat gelerek kurumlarımız sizlerin emrindedir. Çünkü sizler en değerli varlıklarınızı bu memleket, bu topraklar, bu ülke ve bu bayrak için feda ettiniz. Burada huzur içerisinde bir iftar yapabiliyorsak, sizlerin bu fedakarlığı sayesindedir. Bunu tüm toplum olarak biliyoruz. Sizlerde, bizlere herhangi bir talebinizi iletirken lütfen boynunuz eğik olmasın. Sizler gerçekten bu toplumdan, bu milletten, kamu hizmeti veren bizlerden hala alacaklısınız. Sonuna kadarda alacaklı kalacaksınız" ifadelerini kullandı.

İftar yemeğine Vali Vasip Şahin, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Galip Mendi, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, vali yardımcıları, askeri ve mülki erkan, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehit aileleri, gazi ve gazi aileleri katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız