SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit Aileleri Yürüdü

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da önce basın açıklaması yapan şehit anneleri, sonra şehit evlatlarının fotoğraflarını alarak caddede yürüyüş yaptılar.

Malatya Önce Vatan Derneği, Şehit Aileleri Derneği ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şubesi tarafından düzenlenen ortak basın toplantısında açılım politikalarına tepki gösterildi.

Önce Vatan Derneği Başkanı Ahmet Keskinkılıç, "Ülkemize gelen teröristler, zafer kazanmışçasına davullarla karşılanıyorlar. Bu ülkeye yılarca ihanet ettiler. Bu teröristlere müsamaha gösterenlere soruyorum, eğer senin çocuğunu da şehit etmiş olsaydı, dağdan getirdiğin eşkıyayı alkışlarla karşılar mıydınız? Bu görüntülere nasıl tahammül ederdiniz?" dedi.

Malatya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Duran Şahin ise, "Vatan sağ olsun dedik. Bu yaşta gerekirse gider çarpışırız dedik. Bir evladımız var, oda vatanda feda olsun dedik. Yetkililer ise yıllarca, bunların kökü kazınacak dediler. Bugün gizli çirkin pazarlıklara şahit olduk. Savcıların yönlendirmeleri ile teröristler aklanarak, şehir şehir gezerek adeta zafer kutladılar" ifadelerini kaydetti.

Basın açıklamasına MHP, CHP ve DSP İl Başkanları da katılarak destek verdiler.

Basın açıklamasından sonra şehit anneleri şehit çocuklarının fotoğraflarını taşıyarak, Milli Egemenlik (Turan Emeksiz) Caddesi'ndeki Önce Vatan Derneği'ne kadar sessizce yürüyüş yaptılar.

Basın açıklaması nedeniyle polis tarafından yoğun güvenlik önlemleri alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız