SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit Ailelerine İftar Yemeği

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:38:31
Şehit Ailelerine İftar Yemeği
A- A+ PAYLAŞ

 

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde şehit ve gazi yakınlarına iftar yemeği verildi. 
 
Doğanşehir İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı'nda şehit ailelerine verilen iftar yemeğine, komutanlar, Doğanşehir, Söğüt, Polat, Kurucaova, Sürgü belediye başkanlarının yanı sıra Adalet ve Kalkınma Partisi Doğanşehir ilçe yöneticileri, işadamı Vahap Küçük, şehit yakınları ve gaziler ile davetliler katıldı. 
 
Doğanşehir İlçe Jandarma Komutan Vekili Astsubay Çavuş Ertuğrul Yusufoğlu yaptığı konuşmada, “Şehit ve gazi ailelerimizle, böylesine müstesna bir ramazan sofrasında bulunmaktan duyduğum mutluluk ve huzuru sizlere ifade ediyor ve sizleri sonsuz şükranla selamlıyorum. En şerefli aileler olarak sizin her zaman başınız dik olacaktır. Bu vesile ile burada bulunan bizleri onurlandıran misafirlerimize saygılar sunarak hepinize hoş geldiniz diyorum”  ifadelerini kullandı. 
 
İşadamı Vahap Küçük yaptığı teşekkür konuşmasında, "Bugün burada vatanımıza canlarını feda eden bizlerin huzuru ve refahı için şehit olan askerlerimizin aileleriyle olmaktan gurur duyuyorum hepiniz hoş geldiniz. Bizim inancımız, bizim kültürümüz bu topraklar için canını verene en büyük paye olan şehitlik payesini bahşetmiştir. Sizler şehit ailesi olma şerefine ulaşmış milletimizin gönlünde müstesna bir yere sahipsiniz” dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız