SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit Ailesi ve Gazi Teşekkürü

A- A+ PAYLAŞ

2. Ordu Komutanlığı’nın Koordinatörlüğünde, 11 Mayıs 2008 tarihinde Gelibolu Milli Parkı’na “ Çanakkale Şehitlik Gezisine ” gönderilen ve 16 mayıs 2008 cuma günü akşamı Malatya’ya dönen, Malatya Önce Vatan Derneği üyesi şehit yakınları ve gaziler adına ; Önce Vatan Derneği Başkanı Ahmet Keskinkılıç, şehit anneleri Fatma Keskinkılıç, Sema Sarıoğlu ve Gazi Serdal Koç ‘tan oluşan heyet, 21 Mayıs 2008 Çarşamba günü, 2. Ordu Komutan Orgeneral Hasan Iğsız’ı makamında ziyaret etti.

Önce Vatan Derneği Başkanı Ahmet Keskinkılıç Çanakkale’deki şehitlikleri ve savaşın geçtiği yerleri gezerken çok duygulandıklarını, gezi boyunca güzergah üzerindeki Türk Silahlı Kuvvetleri birlik ve kurumlarından büyük bir ilgi ve destek gördüklerini belirterek 2. Ordu Komutan Orgeneral Hasan Iğsız’a teşekkür etti.

Ayrıca gezi dönüşü Çanakkale Şehitliğinden getirilen toprak, 2. Ordu komutanlığı sorumluluğundaki iç Güvenlik Şehitler Müzesi’nde sergilenmek üzere 2.Ordu Komutanlığı’na teslim edildi.

Ziyaret esnasında, şehit aileleri ve gazilerimizin başımızın tacı olduğunu vurgulayan Orgeneral Iğsız, Türk Ulusunun birlik ve beraberliğini, bağımsızlığını ve bugünkü varlığını, kutsal vatan topraklarının bölünmez bütünlüğünü korumak uğruna üstün bir cesaret ve feragat örneği göstererek canını ortaya koyan aziz şehitlerimize ve gazilerimize borçlu olduğunu belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız