SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit Ailesi ve Gazi Ziyareti

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:35:27
Şehit Ailesi ve Gazi Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da faaliyet gösteren gaziler ve şehit yakınlarının derneklerinin yetkilileri ile üyeleri Vali Süleyman Kamçı'yı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret etti. 

VALİ ZİYARETİ..

19 Eylül Gaziler Günü dolayısı ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ziya Öztürk, Türkiye Harp Malulü, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Cemal Canlı, Önce Vatan Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Muharrem Kıbrız ve Emniyet Teşkilatı Vazife Malulleri ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Vakfı Başkanı Sıddık Selçuk ile dernek üyeleri Vali Süleyman Kamçı'yı makamında ziyaret ettiler.

Başkan Öztürk, Vali Kamçı’ya çiçek takdim ederek, 19 Eylül 1921 tarihinde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Gazi’ unvanının verilişinin 94. yılı ve adını Türk Milletinin tarihine yazdıran gazilerimizin günü dolayısı ile ziyaret ettiklerini, kendilerini kabul etmelerinden dolayı da memnun olduklarını dile getirerek, teşekkür etti.

Vali Kamçı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “19 Eylül Gaziler Günü’nüzü kutluyorum, daha önceki yıllarda ayrı ayrı kutlanan gaziler günlerinin kanunla birleştirilmesinin daha anlamlı olduğunu, her gün hatırlamak gerekse de yılda bir gün özel olarak hatırlanmakla gazilerimize verilen değer gösterilmektedir. Şehitlerimize ve vefat eden gazilerimize Allah’tan rahmet siz geride kalanlara da hayırlı ömürler diliyorum, bu vesile ile tekrar 19 Eylül Gaziler Günü'nüzü kutluyorum” dedi.

ÇAKIR ZİYARETİ..

Gaziler Günü dolayısıyla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Oktay Taş, beraberinde Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı Ziya Öztürk, Türkiye Harp Malulleri Derneği Malatya Şube Başkanı Cemal Cansız, Önce Vatan Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Muharrem Kıbrıslı ve Emniyet Teşkilatı Şehit Aileleri Vakfı Malatya Şube Başkanı Sıdık Selçuk ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı da ziyaret ettiler. 

Ziyarette konuşan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Taş, “Gaziler Günü dolayısıyla dernek başkanlarımızla birlikte sizleri ziyaret ediyoruz. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi. 

Dernek başkanları da, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a gazilere ve şehit ailelerine göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederek, “Son günlerde ülkemizde meydana gelen terör olaylarını lanetliyoruz. Ülkemizdeki birlik ve beraberliği bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Gaziler Günü’nün bu terör olaylarının durmasına vesile olmasını Rabbimizden diliyoruz. Rabbim birlik ve düzenimizi bozmaya çalışanlara fırsat vermesin” diye konuştular.

Türk Milletinin şehit ve gazilere minnet duyduğunu belirten Başkan Ahmet Çakır ise, “Son günlerde ülkemizde yaşanan terör olayları bizlere şehitlik makamının yüksekliğini, gazilerimizin değer ve kıymetini bir kez daha göstermiştir. Ülkemizde yaşanan olaylar bizleri derinden üzmektedir. Ülkemizdeki birliği ve beraberliği böyle günlerde daha da pekiştirmeliyiz. Toplumumuzun her kademesinde şehitlerimize ve gazilerimize ayrı bir değer verilmektedir. Bu vesileyle şehitlerimize bir kez daha rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. Bütün gazilerimize de yüce Allah’tan sağlıklı bir ömür diliyorum” sözlerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız