SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit Ailesine Ziyaret

A- A+ PAYLAŞ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba 28 Ekim tarihinde Osmaniye’de  düzenlenen terör saldırısı sonucu şehit olan Polis Memuru Vahap Alagöz’ün Doğanşehir İlçesi  Söğüt beldesindeki ailesini tekrar  ziyaret ederek şehit babası Ömer Alagöz’e başsağlığı dileklerini iletti.
 
Ağbaba ve CHP Malatya İl Başkanı Hüseyin Baştürk, İl Genel Meclis üyesi Deniz Kayıkçı, İl Yönetim Kurulu üyesi Coşkun Kurt ve partililer ile birlikte ziyaret ettiği şehit polisin ailesi ile bir süre sohbet etti.
 
Ağbaba ziyarette  yaptığı konuşmada başsağlığı dileklerini ileterek “Buradan terörü tekrar kınıyoruz. Terör sivil, asker, polis, genç, ihtiyar demeden can alıyor. Yüreklerimizi yakıyor. Şehitlerimiz hepimizin evlatları, vatan evlatları. CHP olarak terörün bitmesi için üstümüze düşen görev neyse yapmaya hazırız.” Dedi.
 
Şehit Polis memuru Vahap Alagöz’ün babası Ömer Alagöz Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’ya  bir oğlunun da Hakkari Yüksekova’da öğretmen olduğunu;   büyük oğlunun şehit olması üzerine  küçük oğlunu Hakkari’ye  göndermek istemediğini söyledi. Şehit Babası Ömer Alagöz, “Ben çocuğumu dilenerek para toplar, geçimimi sağlarım. Ama ikinci evladımı Hakkari’ye göndermem” dedi. Milletvekili Ağbaba’dan oğlunun tayinin Malatya’ya çıkarılmasını istedi. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ise , konuyla ilgili Milli Eğitim Bakanlığına  giderek girişimlerde bulunacağını ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız