SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit Ailesini Ziyaret Ettiler

0
Güncellendi - 2016-03-07 18:36:45
Şehit Ailesini Ziyaret Ettiler
A- A+ PAYLAŞ

Birlik Vakfı Malatya Şubesi Hanımlar Komisyonu Başkanı Ebru Yiğitvar Ergül ve yönetim kurulu üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle 4 Ağustos 2012 yılında Hakkari’deki hain terör saldırısında şehit olan Malatyalı Uzman Çavuş Ahmet Kurak’ın evini ziyaret etti.

Birlik Vakfı Malatya Şubesi Hanımlar Komisyonu Başkanı Ebru Yiğitvar Ergül ve yönetim kurulu üyeleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü farklı bir etkinlikle kutladı. 4 Ağustos 2012 yılında Hakkari’de hain bir terör saldırısında şehit olan Malatyalı Uzman Çavuş Ahmet Kurak’ın evini ziyaret eden Birlik Vakfı Malatya Şubesi Hanımlar Komisyonu Başkanı Ebru Yiğitvar Ergül ve yönetim kurulu üyeleri, şehidin annesi Meryem Kurak’a çiçek ve hediye verdi. Ziyaret öncesinde bir açıklama yapan Ebru Yiğitvar Ergül, gelişmiş toplumların kadınların destekleri sayesinde kalkınmaya ve büyümeye devam ettiğini ifade etti.

Kalkınma ve gelişmenin kadınlar olmadan mümkün olamayacağını vurgulayan Ergül, “Gelişen dünyamızda kadınların toplum hayatındaki önemi gün geçtikçe daha iyi anlaşılmaktadır. Kadınlarımızın iş dünyasından her alanda yaptıkları katkılar göz ardı edilemez. Kadınlarımızın her koşulda baş tacı edilmeleri ve hak ettikleri saygıyı görmeleri esastır. Kalkınmış ve gelişmiş bir toplum olma ideali kadınlarımız olmadan mümkün değildir. Dinimizde kadınlarımız hakkında ise kadın iyi bir anne, iyi bir eş, iyi bir arkadaş, merhamet timsali, şefkat abidesi ve hepsinden önemlisi Allah’ın en güzel bir şekilde yarattığı güzel, zarif, nazik bir kul ve insandır denilmektedir. Bu vesileyle bütün kadınların 8 Mart Kadınlar Günü’nü kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız