SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit Ailesini Ziyaret Ettiler

0
Güncellendi - 2016-01-24 19:05:40
Şehit Ailesini Ziyaret Ettiler
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Şehit Erdal Alpkılıç'ın babası Abdulbaki Alpkılıç'ı evinde ziyaret etti. Kaymakam Yılmaz ve Başkan Gürkan, her zaman şehit ailelerinin yanında olacaklarını ifade ettiler.

Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, şehit Erdal Alpkılıç'ın babası Abdulbaki Alpkılıç'ı evinde ziyaret ederek, bir süre sohbet etti. Burada konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, bazı illerde yaşanan terör olaylarına dikkat çekerek, "Ülkemizin içinden  geçmiş olduğu süreç içerisinde şehitlerimizin ana babalarını ziyaret etmek gerek. Bu bizler için önemli bir hadisedir. Netice itibariyle bunlar çocuklarını vatanın, milletin, devletin bekası için bu topraklar için şehit vermişler. Bizler şehit ailelerine minnet ve şükranlarımızı sunmak durumundayız. Baki hocamızda hakikaten bu vatan toprağına polis olan evladını şehit verdi. Şu anda kendisi Eski Malatya’nın merkez mahallesinde ikamet etmekte. Geçtiğimiz günlerde de en yakın hayat arkadaşını kaybetti. Şu anda yalnız. Biz o yalnızlığa ne kadar derman olabiliriz, ne kadar yardımcı olabiliriz onu bilemiyorum. Ancak şunu da ifade edeyim. Biz yerel yönetim olarak şehidimizin babası sayın Baki hocamıza hürmetimiz sonsuzdur. Ona şükran ve minnetimiz sonsuzdur. Biz geriye kalan yaşamında kendisine huzur dolu mutlu bir yaşam temenni ediyoruz. Kendisinin de bizden talepleri olursa her zaman yanındayız. Gerek kaymakamımız, gerek biz ki zaman zaman ziyaret ediyoruz. İnşallah bu ziyaretlerimizi sık tutup şehidimizin babasını en azından bir nebze olsun acılarını hafifletme noktasında gayretimiz devam edecektir" dedi.

Şehit Erdal Alpkılıç'ın babası Abdulbaki Alpkılıç ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kaymakamımız ve Başkanımızın bu ziyareti bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Hepinize teşekkür ediyorum. Bizi hiçbir zaman sahipsiz bırakmadınız. Her türlü sıkıntılarımızda yardımcı oldunuz. Allah sizlerden razı olsun" diye konuştu.

Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz'da, "Baki amcamız Eski Malatya'mızın güzide şahsiyetlerinden birisi. Yerel hizmetlerinden dolayı halk nezdinde fazlasıyla itibarı olan Baki hoca diye bilinen Abdulbaki beyi ziyarete geldik. İtibarına şehit oğluyla daha da itibar kattı. Şehidimize Allah’tan rahmet diliyorum. Allah cennetiyle şereflendirsin. İnşallah bizlere de şefaatçi olur. Baki amcamıza da geri kalan ömründe sağlık ve huzur diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Bülten

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • selçuk (8 yıl önce)
    Har vurup harman savuran TRT'ye elektrik faturalarından katkı payı ödemek yerine, şehit ailelerine ödense güzel olmazmı.?
    0
    0
    Yanıtla