SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit Özdemir Son Yolculuğuna Uğurlandı

0
Güncellendi - 2018-06-23 20:55:56
Şehit Özdemir Son Yolculuğuna Uğurlandı
A- A+ PAYLAŞ

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde PKK'lı teröristlerin roketli saldırısında şehit olan Piyade Sözleşmeli Onbaşı Aliseydi Özdemir (25), memleketi Malatya'da son yolculuğuna uğurlandı. Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığındaki törenin ardından Özdemir'in Türk bayrağına sarılı tabutu, askerlerin omuzlarında katafalka konuldu.

Şehidin annesi Emine, törene sağlık ekiplerinin eşliğinde katılırken, baba Zekeriya Özdemir ise ayakta durmakta zorlandı. Şehidin babası Zekeriya Özdemir ile şehidin yakınları tabuta sarılarak, gözyaşı döktü. Acılı baba, “Ben öleydim yavrum, kuzum” diyerek ağıt yaktı.

Törene katılan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, şehidin annesine ve ailesine taziyelerini iletti. Vatandaşlar, cenaze töreninde tekbir getirerek, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganı attı. İl Müftüsü Ümit Çimen tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından top arabasında taşınan şehidin naaşı, vatandaşların omuzunda bir süre taşındıktan sonra şehitlikte toprağa verildi.

Şehir Mezarlığında düzenlenen cenaze törenine şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya Valisi Ali Kaban, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, TESK Başkanı Bendevi Palandöken, siyasi partilerin temsilcileriyle askeri ve mülki erkan katıldı.

Ferdi Durdu- Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • Adil (5 yıl önce)
    Akp yine şehit cenazesinde pirim yapmaya çalışıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • adil bey lutfen bari burda sıyaset yapma
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Arkadaşlar şehitlerimiz için bir iyilik yapın . Allah peygamber aşkına şu siyasetçiler katılmasın sehit cenazelerine acımızı sulandiriyorlar sanki Partinin şehidi parti destek oluyormuş gibide fotoraf karelerini basın yayınlıyor şehidim den uzak dursun tüm siyasiler Allah peygamber aşkına midemizi bulandirmayi bırakın artik
    0
    0
    Yanıtla
  • şenol (5 yıl önce)
    MHP GELMEZSE İDAM ÇIKMAZ YEMİN EDERİM
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan Öztan (5 yıl önce)
    Şehidimiz cennetteki yerini aldı.Allah rahmet eylesin.Ailesi ve milletimizin başı sağ olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Konaklı (5 yıl önce)
    Öznur hanım yine yeniden yerini almış
    0
    0
    Yanıtla
  • Seninde derdin oznur..bi rahmet dile şehidimize
    0
    0
    Yanıtla
  • Ercan (5 yıl önce)
    Rabbim şehadetini kabul etsin inşallah .Hakkını bize helal et ŞEHİDİM......
    0
    0
    Yanıtla
  • Dr.Gökhan Gökçe (5 yıl önce)
    Şehidimize Allah (C.C) ‘tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dilerim. Şehitlerimizin huzur içinde uyuması için vatanın birlik ve beraberliğine halel getirmemeliyiz... Tüm ülkemizin başısağolsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent yavuz (5 yıl önce)
    Şu şehit cenazelerine bari siyaset sokmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Yüreği ak insan (5 yıl önce)
    Evlât acısı... Yürek dayanır mı şu babanın ağlamasına
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya44 (5 yıl önce)
    Rabbim rahmet eylesin.Ailesine sabır verin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat BOYRAZ (5 yıl önce)
    Allah Rahmet eylesin Mekanı cennet olsun yakınlarına sabır versin
    0
    0
    Yanıtla