SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit Astsubay Son Yolculuğuna Uğurlandı

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:21:19
Şehit Astsubay Son Yolculuğuna Uğurlandı
A- A+ PAYLAŞ

Diyarbakır'da uğradığı hain saldırı sonucu şehit olan Hava Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu(25), Ordu’nun Ünye ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli de katıldı. 

Şehidin naaşı önce Pelitliyatak Mahallesi'ndeki baba evine getirildi. Burada helallik alınmasının ardından Çalca Camisi'ne götürüldü. Camide cuma namazını müteakip Altınordu İlçe Müftüsü Saim Şirin tarafından cenaze namazı kıldırıldı.

Cenazede şehidin annesi Ayşegül ve eşi Esra Aydoğdu ile diğer yakınları tabuta sarılarak gözyaşı döktü, fenalık geçirdi. Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli ve Ordu protokolü acılı aileyi teskin etmeye çalıştı. Daha sonra cenaze, caminin yanındaki mezarlığa defnedildi.

Cenazeye, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Muharip Hava Kuvveti ve Füze Savunma Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, eski Bakan Ertuğrul Günay, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Giresun Valisi Hasan Karahan, Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Abdullah Doğru, Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, belediye başkanları, ailesi, sevenleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız