SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit Baba-Kızı Binler Uğurladı

0
Güncellendi - 2016-01-15 18:36:10
Şehit Baba-Kızı Binler Uğurladı
A- A+ PAYLAŞ

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan polis memuru Mehmet Şenol Çiftçi ve 4 yaşındaki kızı Mevlüde İrem Çiftçi, son yolculuğuna uğurlandı. Şehit polis ve kızı yan yana toprağa verildi.

PKK'lı teröristlerin emniyet lojmanlarına bomba yüklü kamyonet, roketatar ve otomatik silahla saldırısı sonucu 4 yaşındaki kızı Mevlüde İrem ile birlikte şehit olan polis Mehmet Şenol Çiftçi'nin cenazesi, Hatay’ın Antakya ilçesinin Açıkdere mahallesindeki baba ocağına getirildi.

Bakan Sarı, şehit annesi Mevlüde Çiftçi ile saf tuttu. Gözyaşları içerisinde 'Vatan sağolsun' diyerek şehit oğlunun ve torununun tabutuna sarılan baba Ali İhsan Çiftçi'nin feryatları yürek dağladı. Oğlu ile torununu teröre kurban veren ve torununun ismini taşıyan şehit annesi Mevlüde Çiftçi'de "Oğlum ve torunumu son kez göremedim. Bize bu acıyı yaşatanlar cezalarını Allah'tan bulsun. Vatan sağolsun" diyerek göz yaşlarına boğuldu.

Şehit polis ve kızı kılınan cenaze namazının ardından polislerin omuzunda ambulansa ardından Açıkdere Mahallesi Asri Mezarlığına götürüldü. Hatay'ın hemen her ilçesinden cenazeye katılım gösteren vatandaşlar teröre lanet yağdırıp 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "Kahrolsun PKK" şeklinde sloganlar attı.

Şehit Şenol Çiftçi ve kızı Mevlüde İrem Çiftçi, yan yana kazılan mezarda toprağa verildi.

Cenaze törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı'nın yanı sıra Hatay Valisi Ercan Topaca, İskenderun İlçe Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hasan Polat, Ak Parti Hatay Milletvekilleri Adem Yeşildal, Mehmet Öntürk, Hacı Bayram Türkoğlu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile ilçe belediye başkanları, kaymakamlar, sivil toplum kurum ve siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız