SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit Babalarının Malatya Ziyareti

0
Güncellendi - 2019-10-04 02:52:46
Şehit Babalarının Malatya Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

FETÖ'nün darbe girişiminde şehit edilen Ömer Halisdemir, İzmir Adliyesine yönelik terör saldırısında şehit olan Fethi Sekin ile Mardin'in Derik ilçesinde şehit edilen Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk'ün babaları, Malatya'da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir, Fethi Sekin'in babası Mehmet Zeki Sekin ile Muhammed Fatih Safitürk'ün babası Asım Safitürk, bazı ziyaretlerde bulunmak ve programlara katılmak üzere kente geldi.

Şehit babaları, Yeşilyurt Hilal Park'ta bulunan "15 Temmuz Milli İrade Anıtı"nı ziyaret etti.

Yeşilyurt Kaymakamı Turgay Gülenç, burada yaptığı konuşmada, şehit yakınlarını kentte ağırlamanın gururunu yaşadıklarını dile getirdi.

Vatan için canlarını feda eden şehitlerin daima gönüllerinde olduğunu vurgulayan Gülenç, "Şehit yakınlarımız için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetinin yaptığı çok güzel çalışmalar var. Ülkemizin kaynakları kullanılarak yapılan işler var. Ne yapsak da şehitler için az." diye konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar da anıtta, hain darbe girişiminde şehit edilenlerin isimlerinin yazılı olduğunu belirtti.

Şehitlerin canlarını vatan için feda ettiğini kaydeden Çınar, "Amacımız şehit yakınlarının duasını almak ve şehitlerin şefaatine nail olmak." ifadesini kullandı.

Şehit babaları da Malatya'da bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • yılmaz bay (4 yıl önce)
    maşallah ayaklarınıza sağlık onur gurur verir bizlere)
    0
    0
    Yanıtla
  • Resul (4 yıl önce)
    Rabbim makamlarını cennet eylesin, bizleri de komşu eylesin. Geride kalanlara sabr-ı cemil ihsan eylesin. Şehit yakınlarını bir araya getirip böyle bir etkinlik düzenleyenleri de tebrik ederim.
    0
    0
    Yanıtla