SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit Babanın Mezarı Başında

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da şehit polisler, düzenlenen törenle anıldı. Törende 4 yaşındaki Zeynep Ökke de, 1.5 yıl önce Erzurum'da şehit olan polis memuru babası Cemil Ökke'nin mezarı başında selama durdu.

ŞEHİTLİK'TE..
Türk Polis Teşkilatının 162. kuruluş yıldönümü kapsamında şehit polisler için bir anma töreni yapıldı.

Şehir mezarlığındaki Şehitlikte yapılan törene Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Recep Özmen, İl Müftüsü Bekir Gerek ile birlikte sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile aileler ve emniyet mensupları katıldılar.

Saygı duruşu, saygı atışı ve İstiklal Marşı'nı okunması ile başlayan tören şehitliğe çelenklerin konulması ile devam etti.

Törende anıt özel defterine Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, şunları yazdı:

"Bu milletin canını, malını ve huzurunu korumak uğruna, canlarını seve seve feda ettiniz ve mertebelerin en büyüğü olan şehitlik mertebesine ulaştınız. Bizler sizlerden aldığımız güçle, bırakmış olduğunuz kutsal emanetlere sahip çıkıyoruz. Halkımızın verdiği destek ve güvenle her şartta suç ve suçlularla mücadele de başarılı olacağımızdan şüpheniz olması, rahat uyuyun. Ruhunuz şad olsun"

Şehitlik anıtı önündeki tören Kur'an-ı Kerim okunması ve İl Müftüsü Bekir Gerek'in yaptırdığı dua ile son buldu.
Katılımcılar, Şehitlik Anıtı'ndaki törenden sonra şehit mezarlarını giderek tek tek karanfil bıraktılar.

Bu arada, şehitlik mezarları ziyaret edilirken, Erzurum'da 18.10.2005 tarihinde bir suçlu takibi esnasında şehit olan Polis Memuru Cemil Ökke'nin 4 yaşındaki kızı Zeynep Ökke, giydiği polis elbisesi ile babasının halen yapılmamış olan mezarı başında selama durması herkesi duygulandırdı.

PÜTÜRGE'DE FİDAN DİKİMİ..
Öte yandan Türk Polis Teşkilatının 162. kuruluş yıldönümü kapsamında Malatya’nın Pütürge ilçesinde polisler fidan dikti.

Pütürge ilçesinde oluşturulan hatıra ormanında düzenlenen fidan dikim törenine polis memurları ve vatandaşlar katıldı.

Pütürge Kaymakamı Mustafa Irmak, İlçe Garnizon Komutanı Levent Gençtürk, ile İlçe Emniyet Amiri Hakan Yılmaz’ın da katıldığı etkinlikte 450 fidan dikimi gerçekleştirildi.
Bu arada Pütürge ilçesinde kutlamalar kapsamında bir de halk yürüyüşü yapılacağı açıklandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız