SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit Bursa'ya Gönderildi

A- A+ PAYLAŞ

 Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesinde, jandarma trafik timine düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Abdulmecit Yıldırım'ın cenazesi , otopsi yapılmak için Malatya Asker Hastanesi'ne getirildi. Şehidin cenazesi daha sonra memleketi Bursa'ya gönderildi.

Otopsisi yapılan Şehit Yıldırım'ın cenazesi Malatya Asker Hastanesi'den Kara Hava Alay Komutanlığı'na götürüldü. Şehidin cenazesi buradan askeri uçakla Bursa'ya götürüldü.

EŞİNE VASİYET ETTİ

3,5 yaşında bir erkek çocuğa sahip olan Şehit Uzman Çavuş Yıldırım, ölmeden önce eşi Zümrüt Yıldırım'a "Bana bir şey olursa senin istediğin yere gömün" dediği öğrenildi.

Uzman Jandarma Çavuş Abdülmecit Yıldırım'ın cenazesi, Bursa'da ki Ulu Camii'nde  kılınacak cenaze namazının ardından Hamitler Garnizon Şehitliği'ne defnedilecek.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız