SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit Demiryolcu İçin Malatya'da Tören...

A- A+ PAYLAŞ

Bingöl sınırlarında PKK'nın demiryoluna döşediği mayının patlatılması sonucu şehit olan DDY güvenlik görevlisi 5 kişiden biri olan Mehmet Şimşek, memleketi olan Malatya Şehir Mezarlığı Şehitliği'nde toprağa verildi.

Malatya'ya getirilen Mehmet Şimşek (31) için TCDD 5. Bölge Müdürlüğü önünde bir cenaze töreni düzenlendi. Törene Vali yardımcısı Abdullah Küçük, CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, Belediye Başkan Vekili Muharrem Çamurlu, TCDD Genel Müdür Yardımcısı Şinasi Kazancıoğlu, TCDD 5. Bölge Müdür Vekili Yaşar Tatlısu, askeri erkan, kamu kurum ve kuruluşlarını temsilcileri, eski belediye başkanı Mehmet Yaşar Çerçi, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ile birlikte kalabalık bir halk topluluğu katıldı.

Tabut, musalla üzerine bırakılırken, şehit Mehmet Şimşek'in annesi Hatice Şimşek, gözyaşlarını tutamayarak tabuta sarıldı. Eşi Sivil Şimşek ise, "Mehmet'im oğlumuza nasıl anlatacağım" diyerek gözyaşlarını tutamadı. Törene katılan bir grup Ülkü Ocakları mensubu ise, terör örgütü PKK aleyhinde sloganlar attı.

Törende konuşan TCDD Genel Müdür Yardımcısı Şinasi Kazancıoğlu, güvenlik güçlerinin gerekeni yapacağına inandıklarını söyleyerek, "Daha fazla yolcu ve daha fazla yük taşıyacağız, Yani daha fazla çalışacağız" dedi.

Tören İl Müftü Vekili Mahmut Karatepe'nin dua ettirmesinden sonra Şehitlikte devam etti. Bu arada, şehit Mehmet Şimşek'in 1999 yılında TCDD'ye yapılan sınavı kazanarak Koruma Güvenlik memuru olarak girdiği ve 2002 yılından beri Elazığ'da görev yaptığı belirtildi. Evli olan Şimşek'in Furkan adında 3 yaşında bir oğlunun bulunduğu kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız