SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit Er Memleketine Uğurlandı

0
Güncellendi - 2016-10-26 02:40:49
Şehit Er Memleketine Uğurlandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yol kontrolü yapan askerlere TIR’ın çarpması sonucu şehit düşen Jandarma Er Uğur İpek’in (20) naaşı, 2. Kara Havacılık Alay Komutanlığı’nda düzenlenen törenin ardından memleketi Nevşehir’e gönderildi.

Malatya-Gölbaşı Karayolu Erkenek Mahallesi çıkışında 23 Eylül Pazar günü meydana gelen kazada, Malatya'dan Adana istikametine gittiği öğrenilen Kadri S. idaresinde 49 DA 706 plakalı boş kasa yüklü TIR, yol kontrolünü tamamladıktan sonra toparlanan Jandarma Er Uğur İpek’e (20) ardından da jandarma aracına çarpmıştı. Tüm müdahalelere rağmen şehit düşen Jandarma Er Uğur İpek için 2. Kara Havacılık Alay Komutanlığı’nda tören düzenlendi.

Törene şehidin babası Hüseyin İpek ile ailesinin diğer fertleri, Vali Mustafa Toprak, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Battalgazi İlçe Kaymakamı Vedat Yılmaz, Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, Kara Hava Alb. Hakan Keleş, İl Jandarma Alay Komutanı J. Alb. Şerafettin Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, çok sayıda İl Jandarma Komutanlığı Personeli ile Kara Havacılık Alay Komutanlığı personeli katıldı.

Şehidin Türk Bayrağına sarılı naaşının katafalka konulmasıyla başlayan törende, şehit İpek’in özgeçmişi okundu. Tören, İl Müftüsü Ümit Çimen’in şehit İpek için dua etmesiyle sona erdi. Törenin ardından şehidin naaşı, helikopterle memleketi Nevşehir’e gönderildi.

Şehidin babası Hüseyin İpek, tören esnasında metanetini korudu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- Bülten

şehit

şehit1

şehit2

şehit3

 

şehit 2 şehit 4 Şehit Uğur İpek

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Serkan (7 yıl önce)
    Her alanda kural vardir, trafiktede. Trafik kuralarinada uymak zorundayiz. Belediye kuralara uymayanlara karsi caydirici önlemler alabilir örn. yüklü miktarda para cezasi olabilir. Arabaya sahib olan herhalde onunda ödiyebilir. Bir digeri örnegin ehliyeti zorlastirmak ve yanisira toplumbilimi dersi. Niye toplumbilimi, cünkü toplu halde birarada yasadigimiz icin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yönetici (7 yıl önce)
    MEKANI CENNET OLSUN
    0
    0
    Yanıtla
  • turan yorulmaz (7 yıl önce)
    O anne babaya Allah büyük sabırlar versin mekanı cennet olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • GAZİ CEMAL (7 yıl önce)
    MEKANI CENNET OLSUN RABBİM AİLESİNE BÜYÜK SABIRLAR VERSİN
    0
    0
    Yanıtla