SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit Eşinden TBMM Önünde Eylem

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:00:34
Şehit Eşinden TBMM Önünde Eylem
A- A+ PAYLAŞ

Asker kılığındaki teröristler tarafından yolu kesilerek şehit edilen Murat Namdar’ın eşi hemşire Yıldız Namdar, TBMM önünde çözüm sürecini protesto etmek amacıyla eylem yaptı. 

Sesini duyurmak için TBMM’ye geldiğini belirten Namdar, “Anneler çocuklarımız orada dedi. Devlet olarak yardım edin onları oradan alın. Bunu neden başka şey için kullanıyorsunuz. Nedir çözüm süreci. Niye insanları kandırıyorsunuz. Biz de istemiyoruz kan dökülmesini ama PKK güçlendi, ülke bölünüyor. Bana ne ceza verecekseniz verin umurumda değil. En büyük cezayı çektim zaten. Uykularım kaçıyor. Benim gibi kaç kişi öyle ama korkuyorlar. Korkuyorlar elindeki imkanları alacaksınız diye zavallılar. Lütfen elinizi vicdanınıza koyun” ifadelerini kullandı.

Yıldız hemşireye destek vermek için yanında bulunan MHP Milletvekili Sinan Oğan ise çözüm süreci yasasının PKK’yı memnun etmek için çıkarılan bir yasa olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi:

“Vicdanlarda yarayan kana bir dur demeden, oraya bir su serpmeden çıkarılacak bu yasa canından can vermişleri, vicdanı hala kanayan annelerimizin yarasını daha da derinleştirecektir. Bu yasa PKK’yı memnun etmek için çıkarılan bir yasadır. Bu ülke için canından can verenlere gidip soruldu mu? Onlar Yıldız hemşire gibi sesini duyuramıyor. Bu yasa şehit ailelerimiz, annelerimiz başta olmak üzere Türk milletinin vicdanını kanatıyor.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız