SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit Eyüp'ün O Sözleri Stada Asıldı

0
Güncellendi - 2016-11-08 16:26:48
Şehit Eyüp'ün O Sözleri Stada Asıldı
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de Yeni Malatyaspor ile Ümraniyespor arasında oynanan 10’uncu hafta müsabakasında Maraton tribününe asılan pankart dikkatlerden kaçmadı. Malatyalı şehit Eyüp Hacıoğlu’nun şehit olmadan önce sosyal medya hesabında paylaştığı söz, pankarta basıldı ve stadın en tepesine asıldı.

Yeni Malatyasporlşu taraftarlar, takımlarının desteklemelerinin yanı sıra verdikleri sosyal mesajlarla da büyük alkış alıyor. Yaz kış, sıcak soğuk, yağmur kar demeden takımlarının arkasında duran taraftarlar, Ümraniyespor karşılaşmalarında anlamlı bir sözü pankart yaptı.

Şemdinli’de teröristlerin yol kontrolü sırasında patlattıkları bombayla şehit olan Malatyalı Jandarma Er Eyüp Hacıoğlu’nun şehit olmadan önce sosyal medya hesabında yazdığı, “Ne kimseye muhtaç olduk, ne de kimseye minnet ettik. Anamızın duasıyla geldik, hocanın selasıyla gideriz” sözünü pankart yapan taraftarlar, o pankartı stadın en tepesine astı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

şehiterstad

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Hikmet Erdoğdu (7 yıl önce)
    Pankart hazırlarken bir kişi de dememiş "nede" değil "ne de" diye yazılır.
    0
    0
    Yanıtla