SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit Fethi Sekin'i Andılar

0
Güncellendi - 2018-01-07 02:30:35
Şehit Fethi Sekin'i Andılar
A- A+ PAYLAŞ

AKP Battalgazi İlçe Teşkilatı, büyük bir kahramanlık örneği göstererek şehit olan Fethi Sekin’in ölüm yıldönümünde mezarı başında andı.

AKP Battalgazi İlçe Teşkilatı üyeleri, Elazığ’ın Baskil ilçesinde bulunan Şehit Fethi Sekin’in kabrini ziyaret ederek dua ettiler. Kuran’ı Kerim tilavetinin de yapıldığı kabir başında konuşan AKP Battalgazi İlçe Başkan Yardımcısı Av. Murat Görgeç, şehitliğin inananların gıpta ettiği en büyük makam olduğunu ifade ederek, “İzmir Adliyesi önünde PKK’lı teröristlerin gerçekleştirdiği silahlı saldırıyı canı pahasına önleyen polis memuru Fethi Sekin’in şahadetinin 1. Yıl dönümünde AK Parti Battalgazi İlçe teşkilatı olarak bu aziz şehidimizi kabri başında anıyoruz. Fethi Sekin başta olmak üzere vatanı ve milleti için hayatını feda eden bütün aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnete anıyoruz. Ayrıca hayatlarını ortaya koyarak vatan mücadelesinde sakat kalan gazilerimize acil şifalar ve şehit yakınlarına da bu vesile ile sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Özgürlüğümüzü borçlu olduğumuz bu vatan kahramanları milletimizin gönlünde ebediyen yaşayacaktır. İçinde bulunduğumuz bu zorlu dönemde her zamankinden daha fazla millet olarak birlik ve beraberlik içinde olmamız gerektiğine inanıyoruz. Bir ve bütün olduğumuz takdirde her meselede olduğu gibi terör başta olmak üzere ülkemizin bütün meselelerini birlikte çözeceğiz” dedi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız