SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit İçin Cenaze Töreni

A- A+ PAYLAŞ

Osmaniye'de şehit olan Komando Onbaşı Mustafa Baltacı'nın Malatya'daki evine ateş düştü. Haberi askeri görevliden alan şehit yakınları, sinir krizi geçirdi.

Osmaniye'nin Zorkun Yaylası'nda devriye görevi yaparken teröristlerin ateş açması sonucu şehit olan Komando Onbaşı Mustafa Baltacı'nın ablasının Malatya merkez Paşaköşkü Mahallesi Öğretmenler Sitesi'ndeki taziye evine; önce baba Kubilay Baltacı geldi. Aslen Elazığlı olan ve eşiyle birlikte Bingöl'ün Kığı ilçesindeki baraj şantiyesinde çalışan baba Kubilay Baltacı, basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktı.

Amca Sümer Baltacı ise yeğeninin 6 aylık asker olduğunu ve askere gitmeden önce babasıyla çalıştığını belirterek 6 aylık askerin 20 yıllık eşkıyanın önüne atıldığını iddia ederek üzüntüsünü dile getirdi. Bu arada amca Sümer Baltacı, kendisini cep telefonu ile arayan bir yakınına yeğeninin şehit olduğunu söyleyemedi.

Şehit cenazesinin bugün Şehir Mezarlığı'nda ikindi namazını müteakip yapılacak törenle toprağa verileceği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız