SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit İçin de, Uludere İçin de..

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:27:41
Şehit İçin de, Uludere İçin de..
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'da şehitler, Van depremi ve Irak sınırındaki olayda ölenler için mevlit okutuldu. 
     
Malatya Din Eğitimcileri Derneği tarafından Yeni Cami'de okutulan mevlite Malatya Müftüsü Hacı Yusuf Gül de katıldı. 
     
Gül, mevlit öncesi yaptığı konuşmada, yeryüzünde yaşayan tüm insanların aslında kardeş olduklarını söyledi. İnsanların yapacakları her davranışın karşılığını ebedi hayatta bulacaklarını ifade eden Gül, başta şehitler olmak üzere Van depreminde ve Uludere'de hayatlarını kaybeden vatandaşlar için mevlit okutan derneği tebrik ettiğini belirtti. 
     
İkindi namazının ardından okunan mevlite, çok sayıda vatandaş katıldı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız