SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit İçin Mevlit Okutuldu

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:33:08
Şehit İçin Mevlit Okutuldu
A- A+ PAYLAŞ

Şırnak’ta 3 gün önce teröristlerin saldırısında şehit düşen Malatyalı polis memuru Şahin Altmış (45) için bugün mevlit okutuldu. Mevlide Malatya protokolünün yanı sıra geçtiğimiz günlerde şehit düşen Üsteğmen İbrahim Tanrıverdi ile şehit er Barış Aybek’in babaları da katıldı. 

Şırnak'ta uygulama yapan polis ekibine teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit edilen polis memuru Şahin Altmış için bugün baba ocağında mevlit okutuldu. Koyunoğlu Mahallesi’nde okunan mevlide Vali Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Milletvekilleri Mustafa Şahin ve Bülent Tüfenkci, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Mehmet Karlı, İl Müftüsü Ümit Çimen, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Hak Malulleri Dul ve Yetimleri Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Duran Şahin, geçtiğimiz günlerde şehit düşen Piyade Üsteğmen İbrahim Tanrıverdi’nin babası Hasan Tanrıverdi ile Doğanşehirli şehit Barış Aybek’in babası Turabi Aybek ile çok sayıda vatandaş ve şehidin yakınları katıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda daha sonra okunan dualarda şehit yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. İl Müftüsü Ümit Çimen’in duası ile son bulan mevlit programının sonunda şehit polisin babası Mustafa Altmış ile yakınları taziyeleri kabul etti. Bu sırada 30 Temmuz’da yine Şırnak’ta PKK’lı teröristlerce şehit edilen Malatyalı Üsteğmen İbrahim Tanrıverdi’nin babası Hasan Tanrıverdi, Mustafa Altmış’a sarılarak, “Dua etmekten başla yapacak bir şeyimiz yok” diyerek teselli etti. Malatyalı şehit Barış Aybek’in babası Turabi Aybek de, Mustafa Altmış’ın elini öperek başsağlığı diledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız