SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit İçin Şanlıurfa'da Tören

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:28:44
Şehit İçin Şanlıurfa'da Tören
A- A+ PAYLAŞ

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen polis memuru Serdal Toprak için sabah saat 09.30’da Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde bir tören düzenlendi. Şehidin cenazesi törenin ardından memleketi Malatya’nın Doğanşehir ilçesine gönderildi.

Törene şehidin eşi, babası, 2 yaşındaki çocuğu, kardeşleri, yakınları, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, siyasetçiler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, emniyet yetkilileri ve vatandaşlar katıldı. Cenaze töreni için şehidin eşi Burcu, 2 yaşındaki oğlu Umut, babası ve kardeşleri de Şanlıurfa’ya geldi. Tören alanına gelen alenin yanına giden Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, babaya sarılarak acısını paylaştı.

Morgdan alınan cenaze sirenler eşliğinde emniyete getirildi. Şehit eşinin tabutunu omuzlarda gören Burcu Toprak, gözyaşlarına boğuldu. Acılı eşi yakınları ayakta tutmaya çalıştı. Şehidin 2 yaşındaki çocuğu Umut da tören alanındaydı. Polislerin omzunda tören alanına getirilen şehidin cenazesi için saygı duruşu yapıldı. Törende konuşan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, teröre kınayarak aileye ve polis teşkilatına baş sağlığı diledi. Cenaze, okunan duanın ardından Malatya’nın Doğanşehir ilçesine gönderildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız