SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit Kaymakam İçin Kur'an Okutuldu

0
Güncellendi - 2016-11-16 03:46:46
Şehit Kaymakam İçin Kur'an Okutuldu
A- A+ PAYLAŞ

Hain bir terör saldırısı sonucu hunharca katledilerek şehit düşen, Mardin ili Derik ilçesi Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk için Yeni Cami'de (Hacı Yusuf Taş Camii) Kur'an-ı Kerim okutuldu.

İkindi namazından önce Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk için Valiliğimizce İl merkezi Yeni  Camii'nde ve Kaymakamlıklarca da ilçe merkezlerimizde Kur'an-ı Kerim Tilaveti gerçekleştirildi.

Yeni Camide gerçekleştirilen Kur'an-ı Kerim Tilaveti’ne Vali Mustafa Toprak, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Vali Yardımcıları, Battalgazi ve Yeşilyurt İlçe Kaymakamları, Resmi Kurum ve Kuruluş Müdürleri, Sivil toplum Kuruluşları temsilcileri ve kalabalık camii cemaati katıldı. Kalabalık bir bayan topluluğu da kendilerine ayrılan bölümde saf tuttu.

İl Müftüsü Ümit Çimen tarafından okunan Kur’an-ı Kerim sonrası ikindi namazını eda eden vatandaşlara camii çıkışında valilik personeli tarafından mevlit şekeri ikram edildi.

Vali Toprak, camii çıkışında Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk' e Allah'tan rahmet dilerken, vatandaşlara da başsağlığı diledi.

Valilik makamına beraberindekiler ile birlikte yaya olarak geçen Vali Toprak’a vatandaşlar sorun ve taleplerini ileterek, Vali Toprak’ı her zaman kendi aralarında görmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.

Bülten

sehitkaymakam

mevlid1

mevlid2

mevlid3

mevlid4

mevlid5

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız