SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit Pilot İçin Mevlit

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:18:11
Şehit Pilot İçin Mevlit
A- A+ PAYLAŞ
Suriye tarafından düşürülen uçakta şehit olan Hava Pilot Yüzbaşı Gökhan Ertan için mevlit okutuldu. 
 
Merkez Samanlı Mahallesi Şirievler Sitesi’nde Malatya Belediyesi’nin oluşturduğu 6 çadırda okunan mevlite, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP Malatya milletvekilleri Öznur Çalık, Cemal Akın, Ömer Faruk Öz ve Mustafa Şahin, Müftü Hacı Yusuf Gül, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Cemil Çelik, AKP il başkanı Bülent Tüfenkçi, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) il başkanı Arif Yıldız, bazı parti, sendika, dernek ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, askeri ve mülki erkan ile vatandaşlar katıldı. 
 
Diyanet Sen Malatya Şube Başkanı Refik Metin’in dua ettiği mevlit programında konuşan şehidin babası Ali Ertan, “Başta Cumhurbaşkanımıza, Başbakana, partilere, bakanlarımıza, ordumuza, milletvekillerimize, Malatya Belediyesi ve Esenlik şirketine, komşularıma, öğretmen arkadaşlarıma, yurdun dört bir yanından 24 saat beni arayan herkese teşekkür ederim. Ordumuzun ve milletimizin başı sağ olsun. Evladım benim değil onların. Vatanımı ülkemi, bayrağımı, ezanımı çok seviyorum, Hiçbir kargaşa gürültü istemiyorum. Yurdumuzun insanları el ele verip düşmanları çatlasınlar. Ben öğretmenim. Türkiye’nin her yerinde görev yaptım. Kimsenin kimseye üstünlüğü yok. Neyimizi paylaşamıyoruz. Çocuklarımı ülkem, vatanım ve bayrağım için adadım. Diğer çocuklarımı da ülkem için adamışım” ifadelerini kullandı.
 
Bu arada, Malatya Belediyesi’nin uçağın düştüğü günden beri 16 gün boyunca 6 görevlisini kurduğu 6 çadırda bulundurduğu, günde 3 öğün yemek verildiği ifade edildi. Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı mevlit yemeğini de belediyenin verdiği bildirildi. Aileye taziye ziyaretinde bulunan Malatya Belediyesi Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, “Esenlik ailesi olarak bu acıyı paylaşmak boynumuzun borcudur. Şehit Hava Pilot Yüzbaşı Gökhan Ertan’ın başta babası Ali Ertan olmak üzere şehit ailesinin acısını paylaşıyoruz. Belediye başkanımızın talimatıyla Türk Hava Kuvvetleri’ne ait uçağın düştüğü günden bu yana taziye evinde seferberlik ilan ederek şehidimize yakışan bir şekilde şirketimize düşen görevleri en güzel şekilde yerine getirdik ve bundan sonra da getirmeye devam edeceğiz. Rabbim ailesine ve yakınlarına sabır versin" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız