SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit Polis Baba Ocağında

0
Güncellendi - 2016-01-11 18:49:19
Şehit Polis Baba Ocağında
A- A+ PAYLAŞ

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde teröristlerce şehit edilen Özel Hareket Polisi Buhari Ağçelik’in (28) Türk bayrağına sarılı tabutu son kez baba ocağına helallik için getirildi.

Diyarbakır’daki uğurlama töreninin ardından havayolu ile Malatya Erhaç Havalanına getirilen şehidin naaşı daha sonra polis korteji eşliğinde Bostanbaşı Mahallesi’ndeki babaocağına getirildi. Burada tekbirlerle karşılanan şehidin naaşı oturduğu sitenin önüne getirildi. Şehidin annesi Aynur, kardeşi Nasuhi ve eşi Özlem Ağçelik yanındakilerin desteği ile ayakta dururken, İl Müftüsü Ümit Çimen tarafından dua edildi.

ŞEHİT POLİS, BABA OCAĞINA HELALLİK İÇİN SON KEZ GETİRİLDİTürkçe ve Kürtçe ağıtların yükseldiği helallik merasiminde şehidin meslektaşları da gözyaşlarını tutamadı. Baba ocağında alınan helalliğin ardından şehidin naaşı kortej eşliğinde Şehir Mezarlığı’na götürüldü.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mehmet (8 yıl önce)
    YA KAHHAR YÜCE ALLAH IM terörü kahret yoket perişan et dilerim. Toprak altında rahat uyusun yiğitler topraküstü o (teröristlere dar) edilecek acıların korunu yaşayacaklar vatan toprağına düşen yiğit kanları bedenleri ezelden ebede unutulmayacaksınız. KANINIZ KANIMIZ EMANETLERİNİZ NAMUSUMUZDUR ONURUMUZDUR.
    0
    0
    Yanıtla
  • seyfi sarıbaş (8 yıl önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Mehmwt kardeş aynı dilekte bulunuyorum yüreğine sağlık
    0
    0
    Yanıtla