SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit Polis İçin Hazin Tören

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:05:34
Şehit Polis İçin Hazin Tören
A- A+ PAYLAŞ

Tunceli'de eylemlere müdahale sırasında rahatsızlanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen 30 yaşındaki 8 aylık evli 3,5 yıllık polis memuru Ahmet Küçüktağ memleketi Elazığ'da son yolculuğuna uğurlandı. 

Tunceli'de olaylara müdahale sırasında görevli olan Elazığlı 30 yaşındaki 3,5 yıllık polis memuru Ahmet Küçüktağ şehit olmuştu. Elazığ İl Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törenin ardından Şehit Polisin naaşı İzzet Paşa Camisine götürüldü. Öğle namazından sonra Şehit Polisin cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak, Tunceli Valisi Hakan Yusuf Güner, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Orhan Akbaş, Elazığ İl Emniyet Müdürü Nihat İşlek, Tunceli İl Emniyet Müdürü Hayati Yılmaz, Bingöl İl Emniyet Müdürü Ercan Taştekin, Elazığ ve Tunceli'den Emniyet Mensupları, Şehit polisin arkadaşları ve ailesi katıldı.

Namaz sonrası meslektaşları tarafından omuzlara alınan şehidin naaşı bir süre götürüldükten sonra araca konuldu. Harput Mezarlığına götürülen şehidin naaşı dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız