SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit Polis İçin Mevlid

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:38:43
Şehit Polis İçin Mevlid
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli iken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koruması için gittikleri Gümüşhane'den Malatya'ya dönerken, Sivas'ın İmranlı ilçesinde devrilen otobüste yaşamını yitiren 3 polis memurundan, Elazığlı olan Emrah Horoz için Elazığ'da mevlid okutuldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gümüşhane gezisinde görev yaptıktan sonra Sivas’ın İmranlı ilçesinde devrilen araçta şehit olan polis memuru Emrah Horoz için Elazığ’da mevlit okutuldu. Özel bir düğün salonunda gerçekleştirilen mevlit programına Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Yılmaz Uyar, İl Emniyet Müdürü Nihat İşlek, İl Müftüsü Peyami Güngör, şehidin yakınları ve vatandaşlar katıldı. Şehidin yakınları programda zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadı.

Programda okutulan mevlidi şerifin ardından ilahiler seslendirildi. Mevlit programı yemek ve lokum ikramının ardından sona erdi.

13 Ekim 01.00 sıralarında meydana gelen kazada Emrah Horoz'un yanı sıra Beşir Kurt ve Fatih Çevik adlı polis memurları da şehit olmuşlardı. Elazığlı Horoz Elazığ'da, Hekimhanlı olan Beşir Kurt Malatya'da, Mersinli olan Fatih Çevik ise Mersin'de toprağa verilmişlerdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız