SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit Polis İçin Mevlid Okutuldu

0
Güncellendi - 2016-11-10 02:14:05
Şehit Polis İçin Mevlid Okutuldu
A- A+ PAYLAŞ

Vali Mustafa Toprak, şehit polis memuru Mustafa Yeli’nin baba evinde düzenlenen mevlit programına katıldı.

Adana’nın Yüreğir ilçesinde bölücü terör örgütü yandaşlarının düzenlediği korsan eyleme müdahale edildiği sırada açılan ateşle ağır yaralanan ve kaldırıldığı Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli 22 yaşındaki polis memuru Yeli’nin cenaze için düzenlenen mevlid-i şerife katıldı.

Mevlide, Vali Toprak ile birlikte, 2.Ordu Komutanlığı Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, İl Müftüsü Ümit Çimen, Malatya Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü  Faruk Nalçacı, Baro Başkanı Enver Han, Siyasi Parti İl Başkanları, bazı Sivil Toplum Kuruluşlarının başkan ve üyeleri, Emniyet Personeli, şehidin yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Okunan Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından, mevlit İl Müftüsü Çimen’in okuduğu dua ile sona erdi.

Mevlit’ den ayrılmadan önce Vali Toprak, Şehidin dedesine, babasına ve ailesine tekrar taziyelerini ileterek, devlet olarak her zaman kendilerinin yanında olduklarını belirtip, her türlü sorun ve taleplerini kendisi başta olmak üzere ilgililere bildirmelerini isteyerek kapılarının şehit yakınlarına sonuna kadar açık olduğunu ifade etti.

Bülten

mevlid1

mevlid2

mevlid3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız