SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit Polis Malatyalı

A- A+ PAYLAŞ
Diyarbakır- Bismil'de bölücü teröristlerin silahlı saldırısı sonucu şehit düşen Polis Memuru Zafer Sayıl'ın Malatya merkezdeki baba ocağına ateş düştü. Anne ve babasının 1 gün önce kendisini ziyaret edip 1 hafta kalmak için gittikleri Diyarbakır'da acı haberi duydukları belirtilirken, evde kalan kız kardeşlerine ise ilk saatlerde acı haber verilemedi. 
 
Çukurdere Mahallesi'ndeki baba ocağı, olayı duyan çok sayıdaki akrabaları ile dolarken, ifadelerini dile getiren yakınlarının ilk sözleri "Vatan sağ olsun" oldu. Tarih öğretmenliği mezunu olan Zafer Sayıl'ın ataması yapılmayınca polis memuru olduğu ve ilk görev yeri olan İstanbul'un ardından Diyarbakır'a tayin olduğu öğrenildi.
 
2 çocuk babası Zafer Sayıl'ın 2 kız kardeşi ve 3 ağabeyinin bulunduğu belirtildi. Akçadağ'ın Kırkpınar köyünden olan babası Hüseyin Sayıl'ın TCDD'den emekli işçi olduğu belirtildi. 
 
Şehit Polis Memuru Zafer Sayıl'ın cenazesi, bugün Şehir Mezarlığı'nda ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Polis Şehitliği'nde toprağa verilecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız