SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit Polis Toprağa Verildi

0
Güncellendi - 2016-09-07 19:28:34
Şehit Polis Toprağa Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde bir hafta önce iki Roman aile arasında çıkan silahlı kavgayı ayırmaya çalıştığı sırada silahla başından ağır yaralanan ve bir hafta süren yaşam mücadelesini kaybederek şehit olan Polis Memuru Ramazan Yılmaz (40) memleketi Malatya’da toprağa verildi.

Salihli Devlet Hastanesinde bir haftalık yaşam mücadelesini kaybeden şehit Polis Ramazan Yılmaz’ın cenazesi, Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen törenin ardından memleketi Malatya’ya gönderildi.

Battalgazi İlçesi Eski Malatya’daki baba evine son kez getirilerek, helallik alınan şehit Yılmaz’ın cenazesi, Ulucami’de öğlen şehitpolisnamazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ali Baba Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenaze namazında şehidin çocukları da saf tuttu.

Şehit Yılmaz’ı son yolculuğuna uğurlarken, eşi Ayşe Yılmaz (39) ile çocukları Enes (15), Emre (13) ve Hamza Yılmaz (7) gözyaşı döktü.

Şehidin babası Hamit ve annesi Ayşe Yılmaz güçlükle ayakta durabildi. Şehidin 47 günlük Belinay adında bir kız çocuğunun olduğu kaydedildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

şehit1

şehit2

şehit3

şehit4

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mehmet (7 yıl önce)
    YÜCE ALLAH DAN RAHMET AİLESİNE YAKINLARINA SABIRLAR DİLERİM
    0
    0
    Yanıtla