SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit Polisin Cenazesi Malatya'ya Gönderildi

0
Güncellendi - 2016-03-20 20:47:59
Şehit Polisin Cenazesi Malatya'ya Gönderildi
A- A+ PAYLAŞ

Mardin’in Nusaybin ilçesinde şehit düşen Özel Harekat Polisi Oğuzhan Günaydın’ın naaşı, düzenlenen cenaze töreninin ardından memleketi Malatya’ya uğurlandı. Törenin ardından Türk bayrağı açan bir grup vatandaş, “Şehitler ölmez, vatandaş bölünmez” sloganı atarak yürüdü.

Terör örgütü PKK’ya yönelik gerçekleştirilen operasyon nedeniyle ilan edilen sokağa çıkma yasağının sürdüğü Nusaybin’de şehit düşen Özel Harekat Polisi Oğuzhan Günaydın için cenaze töreni düzenlendi. Mardin Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törene, Vali Ömer Faruk Koçak, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, Emniyet Müdürü Lütfullah Uğur Pekcan, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tören, şehidin naaşının Devlet Hastanesi morgundan alınıp, alana getirilmesi ile başladı. Saygı duruşu ve şehidin özgeçmişinin okunmasının ardından İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun şehit için dua okudu. Daha sonra şehidin naaşı, memleketi Malatya’ya uğurlandı.

Törenin ardından dev bir Türk bayrağı açan vatandaşlar, “Şehit ölmez, vatan bölünmez” sloganları atarak, bir süre yürüyüş yaptı.

Mardin- iha

MARDİN’İN NUSAYBİN İLÇESİNDE ŞEHİT OLAN ÖZEL HAREKAT POLİSİ OĞUZHAN GÜNAYDIN’IN NAAŞI, DÜZENLENEN CENAZE TÖRENİNİN ARDINDAN MEMLEKETİ MALATYA’YA UĞURLANDI. (MEHMET SALİH KESKİN/MARDİN-İHA)

MARDİN’İN NUSAYBİN İLÇESİNDE ŞEHİT OLAN ÖZEL HAREKAT POLİSİ OĞUZHAN GÜNAYDIN’IN NAAŞI, DÜZENLENEN CENAZE TÖRENİNİN ARDINDAN MEMLEKETİ MALATYA’YA UĞURLANDI. (MEHMET SALİH KESKİN/MARDİN-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Yusuf özberbber (8 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin.
    0
    0
    Yanıtla