SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit Polisin Mezarını da Ziyaret Ettiler

0
Güncellendi - 2017-10-17 21:26:34
Şehit Polisin Mezarını da Ziyaret Ettiler
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Kent Konseyi Kadın Meclisi 1. Yılını doldurdu. İlk genel kurulunu geçitiğimiz yıl Ekim ayında yapan Yeşilyurt Kadın Meclisi 1. yılını üyeleriyle ortak bir etkinlikte bir araya gelerek birlikte Elazığ'a yaptığı kültürel gezi ile taçlandırdı. Tüm Kadın Meclisi üyelerinin davet edildiği geziye katılan üyelerin katılımı ile gerçekleşti. Geziye Yeşilyurt Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Züleyha Türksoy ve Yürütme Kurulu Üyeleri katıldı.

Elazığ Baskil,  Harput ve Sivrice Hazar Gölü Gezisi olarak planlanan geziye ilk olarak Elazığ Baskil İlçesinde bulunan Kahraman Şehidimiz Polis Memuru Feti Sekin’in babrini ziyaret ile başladı. Kadın Meclisi Üyelerinin dualar ve Kur’an-ı Kerimden sureler okuduğu kabir ziyareti duygulu anlar yaşattı.

Ardından Harput (Kadim Elazığ) Mahallesine gidildi. Harput’ta bulunan Harput Kalesi, Ulu Camii, Sara Hatun Camii, Balak Gazi Parkı, Şefik Gül Kültür Evi, Arap Baba, Mansur Baba, Hünkâr Harput Kültür Evi vs. Kültürel Merkezler ve dini yapılar gezildi. Harput’ta sokağa kazan kurarak Aşure pişiren ve gelene geçene aşure dağıtılan aşureler tadıldı. Buram buram Anadolu, buram buram kültür kokan güzel Harput gezisinin ardından Sivrice ilçesi kenarında bulunan Hazar Gölüne Sivrice Belediyesi halk plajı ve parkı gezildi.

Geziye katılan üyeler geziden duydukları memnuniyeti belirterek Yeşilyurt Kent Konseyine ve Yeşilyurt Belediyesine teşekkürlerini ilettiler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız