SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit Polisler İçin Eylem

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:06:11
Şehit Polisler İçin Eylem
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya'da öğrenciler şehitler için yürüyüş yaptı. Yaklaşık 200 kişilik grup, İnönü Kapalı Çarşısı üzerinde toplanmaya başladı. Meydanda İstiklal Marşı okuyan öğrenciler daha sonra Atatürk Caddesi istikametini kullanarak Atatürk Anıtı'na kadar yürüdüler. Gençler yürüyüş sırasında; 'Malatya uyuma şehidine sahip çık, Şehitler ölmez vatan bölünmez, Şehitler ölmedi kalbimizde yaşıyor, Polise uzanan eller kırılın" sloganları atarak tekbir getirdiler. 

Atatürk Anıtı'nda toplanan öğrenci grubu, şehitler için saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı okudu. Gençlerden biri daha sonra Berkin Elvan'ın cenaze töreninin ardından Tunceli'de meydana gelen olaylarda hayatını kaybeden şehit polis memuru Ahmet Küçüktağ ve Kırşehir yakınlarındaki trafik kazasında şehit olan polis memurları Abdullah Kılıç,  Resul Erdal Aytemir  ile Ömer Aktaş'ın isimlerini okudu. Kalabalık öğrenci grubu ise hep bir ağızdan 'burada' diye karşılık verdi. 

Polisin bundan sonrası için müsaade edilmeyeceği yönündeki görüşü üzerine, gençler dağılmaya başladı. Gruptan bazılarının slogan atarak Atatürk Caddesi'nden aşağı inmesi üzerine polis tekrar uyarı yaparak dağılmalarını sağladı. 

Kaynak : Yeni Malatya Gazetesi (www.yenimalatya.com.tr)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız