SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit Seçkin'in Babası Vefat Etti

0
Güncellendi - 2018-04-28 06:08:18
Şehit Seçkin'in Babası Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

Bölücü teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Malatyalı Üsteğmen Koray Seçkin'in babası Memet Seçkin vefat etti.

İnönü Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi, eski rektör yardımcılarından Prof.Dr. Turgay Seçkin'in babası, İnönü Üniversitesi Sağlık Kültür Daire Başkanlığı Kültürel Hizmetler Şube Müdürü Dilek Seçkin'in de kayınbabası olan 88 yaşındaki Memet Seçkin'in, yaşlılığa bağlı rahatsızlıklar sonucu vefat ettiği bildirildi. Emekli memur olan Memet Seçkin'in cenazesi, Perşembe günü Şehir Mezarlığı Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Memet Seçkin'in büyük oğlu olan Jandarma Komando Kıdemli Üsteğmen Koray Seçkin, 9 Haziran 1987 tarihinde Mardin'in Ömerli ilçesinde bölücü teröristlerle girişilen çatışmada şehit olmuş, cenazesi Malatya Garnizon Şehitliği'nde toprağa verilmişti.

Taziye Adresi: Turgut Özal Mah. Gülümser Cad. Azamet Sok. Hanedan sitesi (Eski SSK Hastanesi Arkası)

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: Memet Seçkin (sağdan 2.) ve diğer oğlu Prof.Dr. Turgay Seçkin (sağ başta), şehit Üsteğmen Koray Seçkin'in Harbiye'den 1979 mezunu devre arkadaşları tarafından, şehit arkadaşları adına 2010'da Turgut Özal Tıp Merkezi'nde döşenen odanın açılışında..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız